Jäätelöt silkkimassasta












Kauppaleikkien kestosuosikkeja ovat meillä kaikki herkut ja erityisesti jäätelöt. Aikaisemmin kankaasta valmistamani leikkijäätelöt ovat nähneet parhaat päivänsä ja ajattelin yrittää tällä kertaa tehdä silkkimassasta korvaavia jäätelöitä.

Silkkimassa on suhteellisen kallis näin isoja projekteja varten, mutta minulla oli sen verran paljon liki kuivia massoja, että päätin käyttää ne jäätelöihin. Valinnanvaraa väreissä ei ollut paljon ja kuivahtaneesta massasta oli vaikeaa saada täydellisen tasaista pintaa, mutta pienelle jäätelökauppiaalle nämä varmasti kelpaavat. Silkkimassan lisäksi tarvitsin vain jäätelötikkuja.

*Ice cream is a firm favourite in our playstore and I decided to make new ones to replace the fabric ice creams I made earlier. I had some almost dry silk clay and popsicle sticks and I decided to mould some clay ice creams. Some of the clay was a bit too dry to make perfect smooth finish, but these will do for now. 




Päätin pakata jäätelöt tyhjään jäätelöpakkaukseen, koska ajattelin sen olevan lapsesta hauska lisä kauppaan. Laatikosta hän voi sitten asetella tuotteet "myyntiin" aiemmassa kuvassa näkyvään myyntitelineeseen, joka on hiljattain tehty kirpparilöytö.

Silkkimassan kalleuden vuoksi olen miettinyt muita vaihtoehtoja jäätelöiden tekemiseen ja esimerkiksi taikataikina tai soodataikina olla varteenotettavia seuraavaa kokeilua varten. 

Ei kommentteja